20.2 C
Sibiu
vineri, 21 iunie, 2024

„Star pentru o zi” – spectacol dedicat persoanelor cu dizabilități, la Sibiu

Știri din Județ

În 4 iulie, de la ora 11.00, sibienii sunt invitați în Piața Habermann, acolo unde va avea loc evenimentul „Star pentru o zi”. În cadrul acestuia copii și adulți cu dizabilități din orașul nostru vor prezenta moda, vor dansa, vor cânta și picta. Scopul evenimentului este acela de a învăța societatea să accepte, să integreze și să susțină persoanele cu dizabilități. Alături de acești copii vor fi Grupul Folk ,,Balada” , Domy Music Star de la Palatul Copiilor, Grup de balet din Sibiu care se vor alătura în dans și cântec și vor aduce cu ei nenumărate alte surprize. Oricine își dorește poate participa ca spectator și îi poate încuraja pe artiști. Accesul este gratuit. De asemenea, cei care doresc să-i sprijine pe tinerii cu dizabilități o vor putea face prin donații.

„Va fi un spectacol minunat și mi-aș dori să vină cât mai multă lume, fie și doar să-i cunoască pe acești tineri incredibili. Îi invităm într-o lume a frumosului, fără etichete și fără prejudecăți. Avem o mulțime de surprize pregătite, multă voie bună și brațele deschise pentru a ne cunoaște cât mai mulți sibieni. De asemenea îi așteptăm și pe părinții care au copii cu dizabilități care încă nu ne cunosc. Întregul eveniment de la sfârșitul lunii mai le este dedicat”, spun organizatorii.

Publicitate

„Star pentru o zi” este organizat de Asociația „Împreună pentru Ștefan” în colaborare cu Centrul de Zi Casa Deschisă

Asociația „Împreună pentru Ștefan” a fost înființată în anul 2021, având ca scop principal integrarea și acceptarea în societate, a copiilor și tinerilor cu Sindrom Down și alte dizabilități. Acest lucru poate fi realizat doar cu ajutorul, sprijinul și implicarea a cât mai multor persoane.

Centrul de Zi Casa Deschisă serviciu social acreditat si licențiat al parohiei Evanghelice C.A Sibiu, oferă sprijin printr-o echipă de specialiști pentru prevenirea abandonului școlar și familial a copiilor care îi trec pragul. Beneficiari provin din familii și medii defavorizate din orașul nostru.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri