spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Ciprian Faraon (Forța Dreptei) a anunțat intenția de a candida la funcția de primar al Sibiului

Știri din Județ

Publicitate

Ciprian Faraon a anunțat astăzi într-o conferință de presă alături de Ludovic Orban, președintele partidului Forța Dreptei, că va candida la funcția de primar al Sibiului. El a subliniat câteva probleme majore ale municipiului care trebuie rezolvate de Primărie.


Constantin Șovăială, președintele organizației județene Forța Dreptei Sibiu a declarat că partidul a pregătit o guvernare locală din umbră la Sibiu. Specialiștii atrași de partid vor analiza problemele orașului și vor veni cu soluții.

Ciprian Faraon a enumerat câteva din problemele identificate la nivelul orașului. Un aspect se referă la servicii ale Primăriei Sibiu, prost funcționale la ora actuală. Un alt aspect este tendința descrescătoare a turismului la Sibiu. El a precizat că sectorul HoReCa resimte această diminuare a numărului de turiști români și străini. El a spus că ar trebui făcută o strategie de dezvoltare a turismului la Sibiu pentru că administrația s-a bazat prea mult timp pe anul 2007, anul Capitalei Culturale Europene.

O altă problemă sesizată de Faraon sunt drumurile pline de gropi. El a spus că dacă ar fi el primar, ar fi prezent pe șantierele Sibiului pentru a vedea cum lucrează constructorii. Lucru care nu se întâmplă acum, conform lui Faraon.

FOTO: de la stânga la dreapta: Ciprian Faraon, Doris Lupu, Ludovic Orban și Constantin Șovăială

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Dl.Faraon Ciprian ,Presedintele Partidului Forta Dreapta din Sibiu ,sa-si rezolve prima dată problemele penale din Justitie și apoi sa aspire la scaunul de Primar ,lucru care ar fi trebuit declarat de acestaa direct opiniei publice.,

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă