spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Dotări noi la ISU SIBIU. Salvatorii fac față cu brio oricărei provocări!

Știri din Județ

Publicitate

Parcul auto al ISU Sibiu este mai complex începând de astăzi, întrucât au intrat în dotarea pompierilor sibieni o nouă autospecială de stingere și un post medical avansat.


Autospeciala de stingere are o capacitate de 4.000 de litri de apă și este destinată intervenției pentru stingerea incendiilor în mediul urban și rural, ce necesită cantități însemnate de substanțe stingătoare, punându-se accent pe deplasarea rapidă, realizarea în timp scurt a dispozitivului de intervenție și utilizarea apei cu randament ridicat de stingere. De asemenea autospeciala este dotată și cu modul de descarcerare.

„Postul Medical Avansat dispune de un cort de tratament și unul de triaj, sisteme de încălzire și răcire a corturilor, sisteme de iluminat exterior și interior, medicamente, materiale sanitare și echipamente necesare îngrijirii a 15-20 de pacienți, dintre care cel puțin 5 aflați în stare critică. Reînnoirea parcului auto rămâne în continuare o prioritate având în vedere că serviciile oferite celor aflați în dificultate trebuie să se mențină la înalte standarde de calitate.” transmite purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă