spot_img
15.1 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Municipiul Sibiu: Mașină răsturnată pe strada Constituției, colț cu 9 Mai

Știri din Județ

Publicitate

Traficul rutier este îngreunat pe strada Constituției din municipiul Sibiu. Două mașini au intrat în coliziune, în apropierea intersecției cu strada 9 Mai.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constituției dinspre strada Teclu, la intersecția cu strada 9 Mai, un sibian în vârstă de 35 de ani ar fi observat un echipaj medical care circula în spatele său cu sistemele acustice și luminoase în funcțiune, moment în care a virat la stânga pentru a elibera drumul, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Roșia. În urma impactului, primul autoturism s-a răsturnat pe carosabil.

În urma impactului, șoferul nevinovat a suferit un traumatism cranio-cerebral acut închis ,traumatism toracic și de membru superior drept.

SURSĂ INFO TRAFIC SIBIU

„SAJ SIBIU a intervenit cu două echipaje ,dintre care unul cu medic ,în Sibiu pe strada 9 Mai colt cu str Constituției, la un accident rutier . Echipajele SAJ, au asistat medical 2 persoane ,bărbați de 21 și 35 de ani.
Tânărul de 21 de ani, a suferit un TCC acut închis ,traumatism toracic și de membru superior drept ,fiind transportat la UPU Sibiu.
Celalalt bărbat a refuzat transportul la UPU.”
a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

SURSĂ INFO TRAFIC SIBIU
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)