spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Sebastian Barbu va lua startul cu Jeannette Kvick la Raliul Sibiului

Știri din Județ

Publicitate

Cu 62 de puncte, după primele trei etape din acest sezon în Campionatul Național de Raliuri Betano, Sebastian Barbu este pregătit să se lupte pentru victorie în Raliul Sibiului, etapa de casă a pilotului sibian.

Publicitate

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au început sezonul 2023 din Campionatul Național de Raliuri Betano cu o victorie în Raliul Harghitei, dar după incidentul din Raliul Argeșului pilotul sibian a concurat cu Teo Gabi Găină în etapa de la Baia Mare. Pentru că Bogdan Iancu încă nu este complet refăcut, Sebastian Barbu va lua startul cu Jeannette Kvick, sportiva din Danemarca fiin un copilot cu experiență la nivel internațional.

“Mi-ar fi plăcut să iau startul cu Bogdan și să ne luptăm pentru victorie pe teren propriu, dar din păcate încă nu este complet refăcut așa că voi concura cu Jeannette Kvick, pe care am cunoscut-o prin intermediul prietenului nostur Hans Peter, de la Yiippi Adrenaline Travel Club, unul dintre susținătorii noștri. Am făcut deja primele recunoașteri și cred că putem să visăm la victorie”, a spus Sebastian Barbu.

Jeannette Kvick este copilot din 2000 și a câștigat mai multe titluri naționale în Danemarca, dar are și participări internaționale în Campionatul Mondial de Raliuri. În 2022, a câștigat și titlul în Campionatul Croației pe asfalt, cu un pilot austriac, iar în acest sezon participă și în Campionatul European de Raliuri.

Raliul Sibiului, etapa a patra din Campionatul Național de Raliuri Betano, va începe joi, 13 iulie, cu startul festiv în Piața Mare, iar cele 9 probe speciale pe macadam, cu o lungime de peste 125 kilometri, sunt programate vineri și sâmbătă.

“Abia aștept să concurăm din nou pe probele de macadam din Raliul Sibiului. Va trebui să ne adaptăm strategia pas cu pas și să ținem cont de cum se vor desfășura lucrurile. În plus, duritatea probelor și în special praful vor juca un rol foarte important în modul în care vom aborda această etapă. Îmi doresc să câștigăm din nou pe teren propriu și sper să ne atingem obiectivele stabilite pentru acest sezon”, a mai spus Sebastian Barbu.  

Echipajul sibian este susținut în sezonul 2023 de partenerii: Autosole2.0, Gorgandin, Foerch România, Terra Building, Jifa, EGLO Romania, Yiippi Adrenalin Travel Club, Comindustrial, NaceleUp.ro, Mindsoft și Indsoft.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie