spot_img
18.1 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Adolescent lovit de o mașină, pe o trecere de pietoni din cartierul Valea Aurie

Știri din Județ

Publicitate

Un adolescent în vârstă de 13 ani a fost rănit de o mașină în timp ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni de pe strada Ludoș, din municipiul Sibiu.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni din apropierea intersecției cu strada Sibiel, un minor în vârstă de 13 ani a fost lovit de un autoturism condus dinspre Calea Dumbrăvii spre Calea Poplăcii de către o femeie în vârstă de 49 de ani, ambii fiind sibieni.

În urma impactului, pietonul a fost rănit ușor și a fost transportat la spital.

„Un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență pe strada Ludoș pentru a acorda asistență medicală unui minor care a fost acroșat de un autoturism. Băiatul în vârstă de 13 ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la CPU Luther, conștient având un traumatism cranio-cerebral.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Amplasarea trecerilor de pietoni în Sibiu,in general, în buza intersecției contravine logicii. Acest fapt, coroborat cu lipsa de educație rutiera a pietonilor, generează riscuri pentru aceștia. In intersecții stai sa te asiguri fata de celelalte mașini, verifici și zebra (fără pietoni) și când ai posibilitatea de a demara, te trezești cu un pieton în fata mașinii care, în cultura lui, considera ca este proprietarul străzii și traversează fără un minim de asigurare, privind în dreapta, cu telefonul pe urechea stângă. Nu conștientizează ca, încercând sa te asiguri fata de celelalte mașini nu mai verifici și zebra care, la sosirea în intersecție a fost verificata și era goala… Si uite asa devii infractor pe zebra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu