spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Înscrierile la sesiunea de workshop-uri pentru operatorii culturali din Sibiu sunt acum deschise

Știri din Județ

Publicitate

Asociația Culturală ARTmania, în parteneriat cu Muzeul Național Brukenthal, aduce o nouă oportunitate pasionaților de cultură și muzică din Județul Sibiu prin organizarea Workshop-urilor Cultural-Muzicale. Evenimentul face parte din proiectul “Dezvoltarea capacităţii organizatorilor în domeniul cultural-muzical al Județului Sibiu” (Cod proiect SIPOCA 1038 / MySMIS2014+: 151349) și se va desfășura în perioada 30 – 31 iulie 2023.


Workshop-urile se adresează reprezentantilor autoritatilor locale, organizatiilor culturale de drept public si private, organizațiilor neguvernamentale interesate de dezvoltarea capacității de management de evenimente cultural-muzical

Scopul proiectului este să susțină creșterea capacității ONG-urilor și a partenerilor sociali din domeniul cultural-muzical prin formularea unei strategii de dezvoltare și promovarea acesteia la nivel local prin grupuri de lucru, avându-se în vedere implicarea angajaților Consiliului Județean Sibiu și a Consiliului Local Sibiu.

Workshop-urile vor acoperi subiecte esențiale pentru organizarea evenimentelor de anvergură în domeniul cultural-muzical, cum ar fi managementul proiectelor culturale, fiscalitatea și legislația în sectorul cultural-muzical și de evenimente, gestionarea resurselor umane în cadrul unui eveniment cultural, aspecte privind sustenabilitatea și responsabilitatea socială în organizarea evenimentelor, precum și strategii de promovare a proiectelor cultural-muzicale.

Principalele teme ale workshop-urilor sunt:

  • Managementul proiectelor cultural-muzicale
  • Fiscalitate și legislație în sectorul cultural-muzical și de evenimente
  • Managementul resurselor umane în cadrul unui eveniment cultural-muzical
  • Politici verzi – reciclare, gestionarea deșeurilor, conceperea de evenimente sustenabile
  • Promovarea proiectelor cultural-muzicale
  • Realizarea planului de proiect pentru 3 tipuri de locații: piață publică, sală de spectacole, spațiu extravilan
  • Producția de evenimente și siguranța persoanelor la evenimente – planuri de locație, acces, scenotehnică

Inscrierile pentru workshop-uri sunt deschise până vineri, 28 iulie, iar locurile sunt limitate..

Pentru mai multe informații privind programul, modalitatea de înscriere și detalii despre desfășurarea evenimentului, vă rugăm să accesati Sesiune Workshop-uri Organizare de Evenimente – ARTmania . Pentru inscrieri, va rugam sa completati formularul: Event Registration – Google Forms

Asociația Culturală ARTmania vă așteaptă cu entuziasm să participați la Workshop-urile Cultural-Muzicale din Sibiu și să contribuiți la dezvoltarea culturală și muzicală a Județului Sibiu!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă