spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Casian Renaissance, un model de calitate, eleganță și atenție la detalii

Știri din Județ

Publicitate

Șelimbărul s-a îmbogățit în ultimii doi ani cu un proiect imobiliar care a vitalizat o zonă crezută moartă. Cei de la Casian Renaissance au reușit să reînvie zona Ceferiștilor și Triajului. În curând, prin Planul Urbanistic General, primăria Șelimbăr va moderniza drumul de acces, ce va deveni o nouă conexiune cu Bungard. Plus proiectul trenului periurban este dezvoltat în apropiere.


Totul a început în anul 2019 cu un teren viran și o idee îndrăzneață: să construiești de calitate, cu bun gust și multă atenție la detalii. În anul 2021 s-au demarat efectiv lucrările la proiectul de 6 blocuri. Astăzi 3 sunt gata și cele 130 de apartamente au fost deja vândute. În blocurile noi mai rămân disponibile 126 de apartamente, iar vânzările se fac rapid.

Am vrut să vedem ce te poate convinge în plus la acest proiect imobiliar, față de altele din Șelimbăr. Din start este ca o oază între alte proiecte imobiliare. Finisaje de calitate, atenție la detalii, materiale folosite de mare finețe și cu mult bun gust.

Parterul este înalt, ceea ce oferă confort locatarilor plus siguranță, iar peste ultimul etaj s-a turnat placă de beton, pentru extra siguranță clădirii. Acoperișul înalt protejează vara de căldură, iar iarna păstrează salvează energie.

Dezvoltatorii au construit ca pentru ei. Găsim lifturi moderne, granit pe toate scările, marmură pe balcoane. Există 12 tipuri de apartamente de la studio la 3 camere cu suprafețe variabile. Toate se predau la gri finisat cu centrală termică și încălzire în pardosea.

De jur împrejurul primelor trei blocuri s-au realizat deja aleile pietonale și auto, iluminate nocturn. Iar fiecare apartamente are propriul loc de parcare inclus.

În 2021, la debutul construcției dezvoltatorii au făcut un extra efort și au adus pe cheltuiala proprie gazul, curentul, apa și canalizarea. Astfel nu au beneficiar doar ei în cadrul proiectului Casian Renaissance, dar și toată zona s-a putut racorda la utilități.

Apartamentele au unul până la trei balcoane, dar locatarii vor avea din toamnă și un parc propriu cu loc de joacă. Plus multiple zone verzi.

Dezvoltatorii au construit și 8 spații comerciale la parterul blocurilor pentru a oferi acestei oaze rezidențiale tot confortul necesar.

Dintre cei 130 de cumpărători, 20 deja s-au mutat. Alții amenajează pentru a se muta în curând. Cartierul Casian Renaissance prinde viață și visul dezvoltatorilor de a oferi calitate, bun gust și atenție la detalii s-a împlinit. Clienții deja satisfăcuți sunt cea mai mare bucurie.

Prețurile de vânzare au fost mereu unele reale, cu un adaus de până la 15%, pentru că s-a dorit investiția în calitate și durabilitate, nu un profit peste noapte. Iar Casian Renaissance este abia începutul în revoluția imobiliară de bun gust, durabilă!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă