21.2 C
Sibiu
joi, 18 iulie, 2024

Veste bună pentru călători: În curând cardul Tursib va putea fi încărcat online

Știri din Județ

Tursib informează că în cursul lunii August va fi pus la dispoziție un nou canal de vânzare a titlurilor de călătorie.


În prezent titlurile de călătorie Tursib se pot achiziționa prin următoarele canale: de la agențiile Tursib, de la aparatele contactless din autobuze, din aplicația SibiuBus, din aplicația 24Pay, de la automatele stradale și de la colaboratori.

Astfel, pe lângă aceste canale veți avea posibilitatea de a achiziționa rapid și în siguranță titluri de călătorie online direct de pe site-ul nostru. Acesta o să vă permită încărcarea cardurilor Tursib din PVC cu titluri de călătorie cu preț întreg.

De asemenea, vom pune la dispoziția călătorilor o funcție suplimentară de planificare a călătoriei similară cu cea din aplicația SibiuBus, care va putea fi accesată direct de pe site-ul www.tursib.ro.

Acest canal nou de vânzare va reprezenta o soluție modernă și eficientă pentru călători, facilitând procesul de achiziționare a titlurilor de călătorie și în același timp planificarea călătoriilor.

Pe măsură ce lansarea se apropie, vă vom transmite toate informațiile necesare.

Vă mulțumim pentru că alegeți transportul public și vă asigurăm că încercăm constant să vă oferim cele mai bune servicii!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri