spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

De marți, 1 august, Piața Schiller și strada Arhivelor devin pietonale

Știri din Județ

Publicitate

După ce propunerea de transformare a Pieței Schiller și a străzii Arhivelor în zone pietonale s-a aflat în dezbatere publică, proiectul a fost aprobat de Consiliul Local Sibiu în ședința ordinară din această lună.

Publicitate

Astfel, de marți, 1 august, aceste două zone vor deveni pietonale. Serviciul de specialitate al administrației locale va instala semnalizarea rutieră care indică zona pietonală, iar locurile de parcare se vor desființa de la data menționată. Accesul va fi totuși permis locuitorilor din zonă care își parchează autovehiculele în curte, precum și autovehiculelor de aprovizionare.   

Reamintim că:        

  • Locuitorii din zonele vizate vor putea utiliza abonamentele de parcare deja emise sau vor putea solicita abonamente noi pentru riverani, acestea urmând să fie valabile pentru străzile din jur: Tipografilor, Cetății și bulevardul C. Coposu.
  • Locul de parcare rezervat persoanelor cu dizabilități și un loc rezervat creșei de pe str. Arhivelor se vor muta pe strada Timotei Popovici, aproape de intersecția cu str. Arhivelor.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer