spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Accident lângă Jina. Șoferul vinovat era beat și fără permis de conducere

Știri din Județ

Publicitate

Un bărbat ce nu poseda permis de conducere și a consumat și băuturi alcoolice a produs un accident rutier pe DJ 106E, la ieșirea din Jina spre Dobârca.


Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Dobârca, la ieșire din localitatea Jina, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Jina, pe un sector de drum în curbă, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, din județul Timiș.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui pasager din autoturismul condus de către șoferul din județul Timiș, un copil în vârstă de 6 ani, care a fost transportat la spital.

Din verificările efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat că șoferul din Jina nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a indicat o valoare de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, autoturismul condus de către acest bărbat este neînmatriculat sau neînregistrat.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DJ 106E la ieșirea din localitatea Jina, la un accident rutier. Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui minor în vârstă de 6 ani care acuza dureri abdominale. Acesta a fost transportat la CPU Luther conștient, pentru investigații suplimentare.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă