spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

FOTBAL: Remus Șerban de la CSȘ Șelimbăr are speranțe mari de la campionat

Știri din Județ

Publicitate

Remus Șerban, președintele executiv al CSC 1599 Șelimbăr, a vorbit despre cantonamentul de la Bansko, lotul de jucători, ultimele transferuri, obiectivele echipei de seniori din noul sezon și locul unde echipa își va disputa meciurile oficiale din acest sezon.

Publicitate

Reporter: Cum a fost cantonamentul vostru de la Bansko?

Remus Șerban: Apreciez că a fost un cantonament reușit din toate punctele de vedere. Ne-am atins obiectivele pe care ni le-am propus. Cred că în cele 3 meciuri amicale disputate, staff-ul tehnic a reușit să își formeze o idee de ansamblu vis-a-vis de lotul echipei și, totodată, să-și impună ideile de joc. Chiar dacă am adus mulți jucători noi, am reușit, în acest cantonament, să formăm un grup unit, acesta fiind un alt obiectiv pe care am vrut să-l atingem. Venim mult mai puternici și încrezători de la Bansko și apreciez că suntem pregătiți din toate punctele de vedere pentru abordarea noului campionat.

Reporter: Mai aveți jucători pe care doriți să-i aduceți în sezonul 2023-2024, sau ați definitivat lotul?

Remus Șerban: În acest moment, lotul este complet, atât numeric cât și valoric, în proporție de 90%. Suntem în negocieri avansate pentru transferul unui atacant central pe care sperăm să-l putem aduce până la prima etapă.

Reporter: Cum caracterizați principala competiție din sezonul următor?

Remus Șerban: Suntem conștienți că ne vor aștepta meciuri mult mai dificile decât în anii precedenți. Vom avea un început cu trei meciuri în deplasare în primele 4 etape, dar sunt optimist că jucătorii noștri vor trata fiecare meci cu determinare pentru a obține victoria, indiferent de numele adversarului sau de locul de disputare al meciului.

Reporter: Ce obiective v-ați propus pentru acest nou sezon, în special pentru echipa de seniori a clubului nostru?

Remus Șerban: Încă de la înființare, strategia clubului a fost să creștem de la an la an, motiv pentru care îmi doresc ca în acest sezon să ne clasăm pe o poziție cât mai bună la finalul campionatului. Dacă vom reuși să intrăm în play-off, cred că va fi o performanță deosebită pentru clubul nostru. Îmi doresc să nu mai repetăm greșelile din anii precedenți, sper că am învățat din ele, și sunt convins că băieții vor aborda fiecare meci cu determinare pentru a obține victoria.

Unde va juca CSȘ Șelimbăr meciurile de acasă

Reporter: Toți suporterii noștri se întreabă unde o să joace echipa în acest an?

Remus Șerban: La acest moment, pot să vă spun cu certitudine că meciurile cu Steaua București și Unirea Slobozia le vom disputa pe Stadionul Municipal Sibiu, de unde am primit aviz pozitiv. Pentru restul etapelor de acasă, suntem în discuții avansate și sperăm ca săptămâna viitoare să semnăm contractul pentru un stadion din apropierea Șelimbărului.

Reporter: Un mesaj pentru suporterii CSC 1599 Șelimbăr?

Remus Șerban: Echipa are nevoie de sprijinul, susținerea și căldura suporterilor noștri. Din acest motiv, am făcut eforturi considerabile, luând decizia ca toate meciurile considerate acasă să le disputăm în județul Sibiu. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare la stadion și sunt convins că ne veți încuraja și susține necondiționat, așa cum ați făcut-o și la meciul cu Dinamo din sezonul trecut.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie