spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Celebrul izvor public de la Sadu, amenajat benevol de Păstrăvăria Tatu

Știri din Județ

Publicitate

Cei de la Păstrăvăria Tatu, care dețin investiții majore la ieșirea din Sadu spre Rîu Sadului, au amenajat zilele trecute izvorul public de unde mulți sibieni iau apă. „Este cea mai bună apă” auzi adesea de la sibienii care vin aici să umple bidoanele. Acum zona arată total diferit. De la mocirlă și un gard de plasă, la o amenajare modernă cu asfalt și zid de piatră naturală. Totul plătit de cei de la Păstrăvăria Tatu.


„Aducem mulțumiri constructorilor de la firmele Geiger și Vox. Le suntem recunoscători pentru efortul depus, pentru munca lor asiduă sub soarele arzător pentru a crea în timp record acest minunat popas răcoritor. Cât privește pe cei care își vor potoli setea de la acest izvor, sunt rugați doar să-l îngrijească și să-l lase mai frumos și mai curat decât l-au găsit” este mesajul celor de la păstrăvărie.

Izvorul de la Sadu este public și oricine poate merge să ia apă de la acesta. Doar că de acum este amenajat corespunzător.

Publicitate

2 COMENTARII

  1. Măcar atât, să-ți potolești setea, că de mâncat la Tatu, zisă păstrăvărie, am găsit doar hamburgeri, cand am dus niște musafiri străini „la un păstrăv”. Pe acolo nu mai calc și nu recomand nimănui sa facă 30km pentru un hamburger.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă