spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Spectacolul Cenaclul Flacăra 50 de la Sibiu considerat extraordinar de sibieni

Știri din Județ

Publicitate

Cenaclul Flacăra în formula nouă, cu Andrei Păunescu la conducere, are un mega turneu în România anul acesta. Se marchează 50 de ani de la apariția fenomenului Cenaclul Flacăra condus de tatăl său, Adrian Păunescu. Joi seara, Cenaclul Flacăra a ajuns la Sibiu. După ce SIBIU INDEPENDENT a publicat știrea locurile s-au epuizat imediat. Cei prezenți la concert au apreciat melodiile celebre de la Flacăra, dar și cele mai noi. Majoritatea au spus la plecare că a fost un concert extraordinar.


Din păcate locația unde s-a putut desfășura s-a dovedit neîncăpătoare. Cele 130 de locuri disponibile pe terasa Cabanei Valea Aurie din Sibiu s-au epuizat rapid. Mulți sibieni au vrut să participe. Unii ne-au scris indignați de ce la alte concerte Flacăra din țară primăriile au pus spații mari la dispoziție, ca la Craiova, Onești etc, dar la Sibiu, nu.

Nu știm motivația, dar cert este că Andrei Păunescu are un mesaj muzical dur la adresa conducerii țării și unul de reîntoarcere la valorile tradiționale. De altfel, declarația făcută de el înainte de concert cum că vine la Sibiu, nu la Hermannstadt a atras numeroase critici online de la diferite persoane publice.

Concertul de la Cabana Valea Aurie a fost catalogat de cei prezenți drept extraordinar. Unii dintre ei au participat și la ediții vechi din Cenaclul Flacăra, când Adrian Păunescu strângea pe stadioane mulțimi de tineri.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă