spot_img
8.6 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Femeie rănită grav în localitatea Ruși. A fost lovită de o mașină

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: După multe minute de resuscitare, echipajele SAJ au reușit să „pornească” inima femeii ,ea fiind transportată la UPU Sibiu în stare critică, cu leziuni la bazin, torace, traumatism cranian și multiple fracturi.

Publicitate

O femeie în vârstă de 59 de ani se luptă între viață și moarte după ce a fost lovită de o mașină ce circula pe DN14, în localitatea Ruși.


Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutierii au stabilit faptul că șoferul unui autoturism, un bărbat în vârsta de 68 de ani, din Cisnădie, în timp ce se deplasa spre Sibiu, în localitatea Ruși, din motive care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a ieșit in afara părții carosabile unde a accidentat grav o localnică în vârstă de 59 de ani.

În urma accidentului, femeia a fost grav rănită și a fost preluată de o ambulanță SAJ. Victima se află în stop cardio-respirator, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Sibiu care se deplasa din Sibiu spre Mediaș a oprit pentru acordarea primului ajutor. Celelalte echipajele sosite la fața locului continuă în acest moment manevrele de resuscitare.

Trafic rutier se desfășoară pe un singur sens, dirijat de către polițiștii rutieri.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer