spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Accident mortal lângă Avrig. A fost solicitat elicopterul SMURD

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE:Din nefericire, tânărul în vârstă de 19 ani a decedat. Conform cercetărilor, acesta ar fi și vinovat pentru depășirea neregulamentară și pentru coliziune.


Două mașini au intrat într-o coliziune frontală, pe DN1, lângă localitatea Avrig. Mai multe echipaje de prim-ajutor sunt deja la fața locului.


Conform surselor Sibiu Independent, cel puțin o persoană a rămas încarcerată, fiind rănită grav. Aceasta a fost găsită în stop cardio-respirator iar salvatorii ISU au început de urgență manevrele de resuscitare.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că între cele două mașini s-a produs o coliziune pe fondul unei depășiri neregulamentare. Autoturismele erau conduse de doi bărbați, unul în vârstă de 19 de ani, din Tălmaciu iar cel de-al doilea de un bărbat de 36 de ani, din Brăila.

Traficul rutier a revenit la normal după ce a fost blocat total mao bine de 3 ore.

Starea victimelor

Conform ISU SIBIU, patru persoane, doi bărbați și două femei necesită îngrijiri medicale. Un tânăr de 19 ani este încarcerat și este inconștient. Celelalte 3 victime sunt conștiente și primesc îngrijiri medicale.

  • un bărbat de 37 de ani cu traumatism la membrele superioare și escoriații;
  • o femeie de 35 de ani cu traumatism abdominal acut și multiple contuzii;
  • o femeie de 38 de ani cu traumatism lombar.

A fost solicitată intervenția elicopterului SMURD pentru evacuarea de urgentă a victimelor.

„La fața locului sunt mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și două de stingere, dintre care una cu modul de descarcerare și un echipaj SAJ. La accident va interveni și elicopterul SMURD din cadrul ISU Brașov.” transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă