spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Radio Vocea Evangheliei Sibiu a împlinit 29 de ani

Știri din Județ

Publicitate

În 15 august 1994, se auzea la Sibiu pentru prima oară: „Aici Radio Vocea Evangheliei, transmitem pe frecvența de 89,4 Mhz”. Pentru ca și românii din Diaspora să intre în contact cu realitățile sibiene, din 1999, RVE Sibiu emite și pe Internet. Timp de mulți ani, RVE Sibiu a retransmis emisiunile de știri ale postului BBC, iar din 2008, le retransmite pe cele ale postului național, Radio România Actualități.


Radio Vocea Evangheliei Sibiu a împlinit 29 de ani de emisie neîntreruptă, fiind cel mai longeviv post de radio local sibian. Miile de ascultători fideli postului au dat încredere redactorilor și tehnicienilor să ducă misiunea lor mai departe.

La ora actuală, directorul RVE Sibiu este Cristina Giurgiu. Ea lucrează la RVE Sibiu de la primele zile de emisie. „Mi-am început activitatea de jurnalist de radio în anul 1994, mai întâi în calitate de colaborator-realizator de programe, apoi ca redactor-șef timp de 13 ani. Începând cu luna noiembrie a anului 2013 ocup și funcția de director al postului de radio Vocea Evangheliei Sibiu. Dacă aș fi întrebată care este scopul vieții mele, aș răspunde fără ezitare: «Să las în urmă un exemplu demn de urmat, o mireasmă de la viață la viață, o urmă pe care alții să poată păși, găsind calea către Dumnezeu». Sunt căsătorită cu Caius, am un fiu, Darius, și afirm cu tărie că familia este cea mai mare împlinire și bucurie a vieții mele.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă