spot_img
20.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Zboruri sold out la Air Sensation Festival de la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Daca nu ai apucat sa iti rezervi un zbor cu balonul la 1000 de metri deasupra pamantului, nu mai sta pe ganduri! Zborurile din serile de 17 si 20 august au fost deja vandute! Doar cateva locuri mai sunt disponibile pentru SKY PARTY si pentru zborurile de la rasarit din zilele de vineri, sambata si duminica in cadrul Festivalului de baloane cu aer cald care se desfasoara weekend-ul acesta la Ocna Sibiului.


Baloane cu aer cald din mai multe țări vor fi pregătite să îi ducă pe doritorii de senzații unice în înălțimea cerului de unde se va putea admira rasaritul sau apusul soarelui. Zborul de aproximativ 10 km deasupra localităților Ocna Sibiului, Topârcea, Alămor și Mândra va dura aproximativ o oră, însă întreaga experiență de la decolare și până la recuperarea participanților de la locul de aterizare va depăsi 3 ore.

Organizatorii Air Sensation Festival anunță un eveniment de neratat ce aduce un concept unic de SKY Party! In timpul zborurilor de seara, un DJ va fi prezent într-un balon special echipat cu boxe și echipament de sunet. Acesta va mixa muzică live, creând o atmosferă animată pentru participanți. Sunetele vor fi răspândite în aer, adăugând o notă vibrantă întregii experiențe.

Pe langa zborurile cu balonul si cu paramotorul, pentru cei mai puțin curajoși dar și pentru copii, Air Sensation Festival va include o gamă variată de activități și la sol. Printre acestea se numără zboruri cu balonul ancorat care va fi ridicat la o înălțime de 30 de metri. Cei mici vor putea participa la o grămadă de activități în cadrul Kids Zone, în timp ce pasionații de sport vor putea să-și demonstreze abilitățile într-o partidă antrenantă de beach volley sau să încerce o plimbare cu jeep-urile.

OFF ROAD SAFARI  se va desfasura pe drumul ostasilor lui Mihai Viteazu iar participantii vor putea vedea Rezervatia Naturala Lacul Mandra, Izvoarele Visei si stejarii seculari de la Ocna Sibiului.

Mai multe informații despre eveniment și biletele sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului și pe rețelele de socializare.

Vom reveni cu programul detaliat.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă