spot_img
12 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Bibu: Proiectul Piața Volantă Transilvania devine model național

Știri din Județ

Publicitate

Succesul proiectului Piața Volantă Transilvania realizat de Consiliul Județean Sibiu este deja în vizorul multor autorități locale din țară pentru a fi replicat. Adrian Bibu, administratorul Consiliului Județean Sibiu a primit zilele trecute vizita unui consilier local din Râmnicu Vâlcea care dorește să realizeze un proiect similar pentru vâlceni.


Cezar Bulacu, consilier local în Râmnicu Vâlcea a vizitat Piața Volantă Transilvania. Adrian Bibu i-a explicat cum funcționează și mai ales cum se asigură că acolo vând doar producători locali autentici.

Adrian Bibu a explicat mecanismele de atragere și încurajare a producătorilor locali. El a explicat că tot mai mulți aleși locali din țară vin la Sibiu pentru a afla cum funcționează Piața Volantă Transilvania și a replica acest proiect reușit.

Cezar Bulacu a tras mai multe concluzii pe care le va prezenta colegilor consilieri locali de la Râmnicu Vâlcea:

„Împreună  cu administratorul județului Sibiu, domnul Adrian Bibu, am vizitat Piața Volantă Transilvania din Sibiu si am avut ocazia să cunoscut echipa care se ocupă de buna desfășurare a acestei piețe. Am discutat despre filtrele necesare prin care trec producătorii pentru a-și expune produsele cât și oportunitatea oferită altor județe de a-și expune produsele calitative. Si într-adevăr am întâlnit o varietate mare de județe care expun aici, chiar daca nucleul o reprezintă producătorii din judetul Sibiu. Am găsit căpșuni din Satu-Mare, roșii din Olt, legume din Dolj si Vâlcea.

Este adevărat ca in ultimii ani si-au făcut cunoscut proiectul în toată țara, iar produsele locale de la Sibiu au devenit un brand de țară, recunoscute si apreciate la nivel internațional. 

Eu trebuie să îi mulțumesc lui Adrian Bibu pentru că am avut ocazia să cunosc ceea ce se întâmplă în spatele acestei piețe. Felul în care se organizează totul și câtă implicare este depusă de conducerea Consiliul Judetean Sibiu pentru a organiza in cele mai bune condiții aceasta piață!”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului