spot_img
11.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Spitalul Județean Sibiu anunță aprobarea organizării concursurilor pentru ocuparea unui număr de 79 de posturi vacante

Știri din Județ

Publicitate

SCJU Sibiu anunță că Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a comunicat astăzi, 18.08.2023, faptul că în ședința Guvernului României a fost aprobată organizarea concursurilor/examenelor pentru ocuparea unui număr de 79 de posturi vacante existente la nivelul instituției.


Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, au fost suspendate organizarea concursurilor sau a examenelor privind ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante. În conformitate cu prevederile actului normativ anterior indicat, SCJU Sibiu a transmis în atenția Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației memorandumul prin care a solicitat deblocarea celor 79 de posturi vacante.

Precizăm că, pentru majoritatea dintre aceste posturi a fost inițiată procedura de organizare a concursului, însă nu s-a finalizat prima etapă, respectiv selecția dosarelor, motiv pentru care a fost suspendată procedura de ocupare a acestora.

Menționăm că, detalii referitoare la organizarea și desfășurarea concursurilor/examenelor vor fi publicate pe site-ul spitalului: www.scjus.ro.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă