spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Șofer filmat când „trece pe roșu”. Un pieton traversa deja regulamentar strada

Știri din Județ

Publicitate

Roșu la roșu trage! Așa a venit mesajul unui cititor Sibiu Independent. Acesta ne-a trimis o filmare în care se poate observa cum șoferul unei mașini trece pe culoarea roșu a semaforului.

Publicitate

Deși semaforul avea de secunde bune culoarea roșu în funcțiune, dar și în ciuda avertismentului sonor primit din partea unui alt conducător auto, șoferul mașinii cu numerele județului Sibiu a trecut nestingherit. Evenimentul rutier s-a produs în această seară, în jurul orei 22:35, pe DN1, în apropierea intersecției cu Lidl Șelimbăr. Fix în această zonă, acum un an de zile, un pieton a fost grav rănit de un autocar. Numărul șoferilor depistați beți, drogați sau fără permis de conducere crește de la o zi la alta. La fel și numărul accidentelor soldate cu victime sau decese, atât în județul Sibiu cât și în România.

Mai grav este faptul că, trecând intenționat pe roșu, șoferul a arătat nepăsare și pentru culoarea verde a semaforului pietonal. Dovadă stă materialul video de mai jos, în care se poate observa cum de pe sensul opus, traversa regulamentar un pieton. Ce se întâmpla dacă pietonul era „mai iute de picior” cu 10 secunde?

Publicitate

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie