spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Școala nr. 8 din zona Lupeni va avea un teren de sport nou

Știri din Județ

Publicitate

Școala gimnazială nr. 8 de pe str. Lupeni va avea până la finalul acestui an un teren de sport nou în curtea școlii. 

“Pe lângă proiectele ample dedicate sportului cum sunt Stadionul, Complexul Lacul Binder,  Parcul Belvedere sau viitorul complex de lângă Piața Obor, continuăm să dotăm școlile cu săli sau terenuri pentru sport, încurajându-i pe elevi să facă mișcare pentru sănătate. Am contractat prin Serviciul Public de Administrare a Unităților de Învățământ Preuniversitar amenajarea unui nou teren de sport multifuncțional la școala nr. 8 pe care elevii vor putea juca minifotbal și baschet.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Ordinul de începere a lucrărilor va fi emis către constructorul SC MyTroy SRL în data de 31 august. Acesta va amenaja terenul de sport multifuncțional pe o suprafață de 1.000 de mp cu dale modulare de polipropilenă, o suprafață sintetică ce reduce riscul de accidentări grave ale sportivilor, protejându-le articulațiile. Se vor crea astfel un teren de minifotbal și 2 terenuri de baschet. De asemenea, prin proiect, terenul de sport va fi împrejmuit cu garduri.  

O suprafață de 150 de zonă verde din jurul terenului va fi reamenajată la finalul lucrărilor, urmând să se instaleze aici bănci și coșuri de gunoi.

Investiția finanțată din bugetul local însumează 1 milion de lei.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă