spot_img
15.7 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

SIBIU – Copilaș salvat de sârmele pentru întins rufe. A căzut de la etajul 4

Știri din Județ

Publicitate

O tragedie a fost evitată printr-un miracol, la Sibiu. Un copil de doar 2 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc din municipiul Sibiu.

Publicitate

Incidentul a fost anunțat prin 112 astăzi, în jurul orei 15:00 și s-a produs pe strada Oslo din municipiul Sibiu. Din fericire, copilul a căzut mai întâi pe sârmele pentru întins rufe, situate la etajul 3, iar mai apoi pe pământ. În urma impactului atenuat, acesta nu a suferit în stare traumatisme vizibile și a fost transportat de urgență la Spitalul Luther din Sibiu.

Martorii la eveniment au declarat pentru Sibiu Independent faptul că imediat după incident, văzând că a scăpat ca prin minune, mama copilului ar fi încercat să mușamalizeze evenimentul de frica celor de la Protecția Copilului. Însă trecătorii au sunat la 112. La fața locului au ajuns de urgență medicii ISU SIBIU, dar și cei de la Protecția Copilului.

Polițiștii sibieni au constatat că este vorba despre un băiat în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la geamul apartamentului în care locuiește, situat la etajul 4. În apartament se mai aflau cei doi părinți și un alt minor în vârstă de 6 ani.

Copilul a fost preluat de echipajele medicale și a fost transportat la spital conștient.

„Un echipaj SMURD cu medic, a intervenit de urgență, în municipiul Sibiu, strada Oslo, unde un băiat, în vârstă de 2 ani a căzut dintr-o locuință aflată la etajul 4 al unui bloc. Din fericire, copilul a căzut mai întâi pe sârmele de întins rufe din fața blocului, iar mai apoi pe pământ. Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD în stare conștientă, fără traumatisme vizibile și a fost transportat de urgență la Spitalul Luther din Sibiu, pentru investigații de specialitate.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Noi fapte bune de la ECHIPA GALBENĂ