spot_img
16.3 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Primăria Sibiu joacă bambilici cu cei din Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

Deși avem în Sibiu un stadion nou ce ne-a costat 28,5 milioane de euro, Primăria Sibiu a decis că acesta se poate folosi pentru meciuri doar o dată la două săptămâni și pentru antrenament o dată pe săptămână. Acesta este unul din motivele invocat de serviciul Primăriei Sibiu pentru a refuza echipa de fotbal CSC Șelimbăr, lider în Liga 2 să dispute meciurile la Sibiu. Deși inițial două meciuri au aprobat să se desfășoare… dar s-au răzgândit.

Publicitate

După ce s-au investit 28,5 milioane de euro în noul stadion din Sibiu, te-ai gândi că Primăria are tot interesul să îl exploateze cât de mult și să facă bani din asta. Pentru că stadioanele pot aduce bani la buget. Dar nu este politica și de la Sibiu. Echipa FC Hermannstadt are prioritate la folosirea stadionului. Nu știm în ce condiții financiare, fiind totuși un club privat, iar stadionul un bun public.

Dar subiectul zilei este legat de echipa lider în Liga 2, CSC Șelimbăr. Aceștia au cerut oficial Primăriei Sibiu, Serviciului Public Administrare Baze Sportive Și De Agrement Al Municipiului Sibiu să închirieze stadionul pentru 6 meciuri de acasă. După o lungă perioadă de gândire a celor din Primăria Sibiu li s-a răspuns că doar pentru 2 meciuri de acasă li se poate închiria stadionul.

Au anunțat Federația…, dar Primăria Sibiu s-a răzgândit!

Primăria Sibiu a dat “aviz favorabil“ pentru disputarea meciurilor din datele de 2 Septembrie și 7 Octombrie 2023 pentru CSC Șelimbăr în 19 iulie. Au urmat tragerile la sorți și Federația de fotbal i-a programat meciuri în data de 2 Septembrie împotriva echipei CSA Steaua București , iar în data de 7 Octombrie împotriva FC Unirea Slobozia.

CSC Șelimbăr a anunțat că se vor juca pe Stadionul Municipal Sibiu. Dar vine bomba de la Primăria Sibiu în 21 august: aviz negativ și pentru cele două meciuri. Motivul invocat a fost că pe Stadionul Municipal urmează să se desfășoare meciuri oficiale în Cupa României ale echipei FCH și meciul reprogramat dintre FCH și FCSB.

Prinși cu minciuna cei din Primăria Sibiu

Se pare că angajații respectivului serviciu din Primăria Sibiu se trag din Nostradamus și Mama Omida. Altfel nu se poate explica de unde știau ei în 21 august când și unde va juca echipa FC Hermannstadt în Cupa României, pentru că tragerile la sorți nu erau făcute. Iar meciul cu FCSB nu a fost reprogramat.

Prinși cu mâța-n sac de cei de la CSC Șelimbăr, Primăria Sibiu a revenit în 23 august (dată simmbolică pentru mentalitatea comunistă) cu un nou motiv al retragerii avizului inițial: “Terenul este destinat pentru găzduirea a unui singur meci la două săptămâni și a unui antrenament pe săptămână“. Teren de 28,5 milioane de euro!

„Nu suntem doriți la Sibiu”

Șelimbărenii s-au săturat de jocul murdar al celor din Primăria Sibiu și au tras concluzia singuri: „Nu suntem doriți la Sibiu”. Drept urmare au decis să nu mai închirieze niciodată stadionul municipal Sibiu pentru meciuri. Banii lor vor merge la alte primării, mai deschise la închiriat stadioane și intrat bani la bugetul local.

Toate documentele care stau la baza scandalului le găsiți aici.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri