spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

A murit părintele dansului modern sibian, Hugo Wolff

Știri din Județ

Publicitate

O veste neașteptată a lovit azi noapte. Hugo Wolff, celebru dansator și coregraf sibian multiplu premiat național și internațional s-a stins la doar 52 de ani. Colectivul Casei de Cultură a Studenților Sibiu, unde activa, a transmis un mesaj.


Un text care nu ar fi trebuit inca scris, o postare in care împărtășim azi o veste de profundă întristare – 𝐇𝐮𝐠𝐨 𝐖𝐨𝐥𝐟𝐟, maestrul dansului care a bucurat sufletele noastre, a părăsit această lume. Azi noapte a plecat către lumea necunoscută, lăsând în urmă o amprentă de pasiune și frumusețe care nu va fi niciodată ștearsă. În Casa de Cultură a Studenților din Sibiu, locul unde a dat naștere unor povești magice pe scenă și a împărțit zâmbete în culise, simțim astăzi un gol adânc.

Hugo Wolff a fost mult mai mult decât un coregraf iscusit – el a fost un prieten, un învățător și o sursă inepuizabilă de inspirație pentru fiecare dintre noi. Ultimul lui spectacol, „Tineretie Fara Batranete,” a fost o declarație finală a geniului său artistic, la implinirea a 30 de ani de activitate coregraficā. În fiecare mișcare a dansatorilor, în fiecare armonie muzicală și fiecare culoare a scenografiei, a lăsat o urmă de dăruire și pasiune, ca un testament al dragostei sale pentru frumusețea efemeră a artei și a vieții.

Astăzi ne luăm rămas bun de la un suflet impresionant, de la un om care a făcut totul cu dăruire si pasiune si care a iubit si a trait intens fiecare clipa. Să-l cinstim prin continuarea călătoriei artistice și prin cultivarea pasiunii și frumuseții care au definit viața sa.

Hugo Wolff ( 1971 -2023)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă