20.2 C
Sibiu
joi, 20 iunie, 2024

Record la Sibiu – În cele 5 zile, 80.000 de oameni au participat la Focus In The Park

Știri din Județ

Focus In The Park a aniversat ediția cu numărul 10, alături 80.000 de amatori ai rockului alternativ.


În perioada 23-27 august 2023, festivalul s-a mândrit cu cel mai puternic line-up de până acum – artiști de calibru precum Deliric, Dirty Shirt, Kalush Orchestra, COMA, Subcarpați, OCS, Alternosfera, The Mono Jacks, HVNDS, Snails, Mădălina Pavăl și mulții alții, în total peste 30 de trupe și DJ din România, Ucraina, Republica Moldova, Germania și Italia, au urcat pe rând pe scenele FOCUS și au sărbătorit împreună un deceniu de muzică de calitate, alături de fanii lor. 

Publicitate

Ziua de vineri a fost cea în care s-a stabilit recordul absolut pe o seară de festival, cu 25.000 de participanți.
Trupele de la Main Stage au adunat, ca întotdeauna, cel mai numeros public, fruntași la acest capitol fiind Subcarpați și Alternosfera, iar o surpriză plăcută pentru ucrainenii care și-au găsit o a doua casă la Sibiu a fost trupa Kalush Orchestra, câștigătoarea Eurovision din 2022, care a oferit un spectacol de neuitat tuturor celor prezenți la festival. 

Aceste trupe remarcabile au dovedit că muzica este o limbă universală care poate să unească și să transmită emoții puternice. 

„Ne exprimăm recunoștința față de fiecare artist și fiecare iubitor al rockului alternativ care a contribuit la crearea a ceea ce este astăzi Focus In The Park. Împreună, am reușit și anul acesta să trăim momente deosebite, pe care cu siguranță nu le vom uita prea curând. A fost o ediție aniversară de excepție, pe care ne bucurăm că am reușit să o realizăm la nivelul la care ați văzut-o și sperăm că v-ați bucurat de ea așa cum am făcut-o și noi”, spune Sebastian Marcovici, organizatorul festivalului.

Ediția de anul viitor va avea loc în perioada 21-25 august.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

WORLD REFUGEE DAY la Sibiu

Pieton lovit de mașină pe trecerea de pietoni