spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Accident grav între Ruși și Șeica Mare

Știri din Județ

Publicitate

Un accident grav de circulație s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 14, km. 28+700, între Ruși și Șeica Mare. Din primele informații, două autoturisme au intrat în coliziune.


Conform primelor date, în urma impactului au rezultat trei victime, două rănite și una încarcerată. Echipajul ISU de descarcerare încearcă extragerea în siguranță a victimei.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Ruși, a virat la stânga pentru a intra într-o stație de carburant, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Dârlos.

Echipajul SAJ, asistat medical o femeie de 42 de ani cu traumatism lombar și un băiat de 16 ani cu un traumatism de membru superior.

Traficul în zonă a fost deblocat.

„SAJ SIBIU ,a redirecționat un echipaj de tip B ,care mergea la o altă solicitare, la un accident rutier petrecut în apropiere de Seica Mare .Din primele informatii sunt 3 victime ,conștiente, iar una este incarcerata.Echipajele SAJ și ISU prezente la fata locului asigura asistenta medicala victimelor.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

„ISU Sibiu intervine de urgență la un accident rutier pe DN 14 la ieșire din localitatea Șeica Mare spre Ruși. La fața locului sunt mobilizare două echipaje SMURD din care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj SAJ, două autospeciale de descarcerare și două de stingere. La acest moment se lucrează pentru extragerea unei victime încarcerate și alte două persoane primesc îngrijiri medicale.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă