spot_img
10.7 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Accident cu victime la Blăjel. Un șofer a realizat o depășire riscantă

Știri din Județ

Publicitate

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș intervin la un accident de circulație produs pe DJ 142B, în localitatea Blăjel.

Publicitate

În timp ce conducea un autoturism, un bărbat în vârstă de 72 de ani, din județul Alba, se angajează în efectuarea unei depășiri fără să observe un vehicul care circula din sens opus, iar pentru a evita coliziunea cu acesta virează brusc la dreapta și acroșează autoturismul depășit, condus de către un bărbat în vârstă de 67 de ani, din județul Harghita.

Pasagerele din cele două autoturisme, în vârstă de 70 de ani, din județul Alba, respectiv 54 de ani, din județul Harghita, au suferit răni ușoare și au fost transportate la spital.

„Pompierii Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență pe DJ 142B, în zona localității Blăjel, la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și 4 persoane.La fața locului au fost mobilizate: un echipaj SMURD, o autospecială de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SAJ.Echipajele medicale au acordat asistență medicală pentru două femei și doi bărbați. Bărbații refuză transportul la spital.
O femeie de 54 de ani cu traumatism la mână și traumatism toracic a fost prelată de echipajul SMURD și va fi transportată la spitalul din Mediaș.Cealaltă femeie a fost preluată de echipajul SAJ.”
transmite ISU SIBIU

„SAJ SIBIU ,a trimis de urgenta de la Mediaș, o ambulanta de tip B, în apropiere de localitatea Blajel ,la un accident rutier .Au fost implicate două autoturisme. Echipajele SAJ și ISU au asistat medical patru persoane ,două femei cu vârstele de 54 și 70 de ani și doi bărbați.
Echipajul SAJ, a transportat la CPU Medias ,o femeie de 70 de ani ,care a suferit un traumatism cranian . Echipajul ISU,a transportat cealaltă femeie iar cei doi bărbați au refuzat transportul la spital.”
transmite SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai