spot_img
18.1 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Un sibian „beat turtă” a intrat cu mașina în trei case și a rupt o conductă de gaz

Știri din Județ

Publicitate

Azi noapte, în jurul orei 04:00, un șofer beat a făcut ravagii pe Calea Turnișorului din municipiul Sibiu. Acesta a avariat trei imobile și o conductă de gaze.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Turnișorului, în apropiere de intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu, un sibian în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe trotuar și apoi a acroșat conducta de gaz a trei imobile.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul, a fost transportat la UPU Sibiu de echipajul IPJ, întrucât avea tulburări de comportament și a refuzat transportul cu echipajul SMURD.

Foto INFO TRAFIC WhatsApp

„În jurul orei 04:00 pompierii sibieni au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD pe strada Turnisorului unde un autoturism a acroșat o conductă de gaz. Pompierii au asigurat măsurile de protecție și securitate la incendiu, obturând țeava de gaz până la sosirea echipajelor tehnice de la operatorul de gaze și electricitate, întrucât țeava de gaz a fost ruptă.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Foto INFO TRAFIC WhatsApp
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri