12.2 C
Sibiu
luni, 04 martie, 2024

Noul produs de brand al Muzeului Național Brukenthal – vin alb și roșu

Știri din Județ

In touch, by Brukenthal Contemporary Art Museum este noul produs de brand al Muzeului Național Brukenthal.

Realizat de Crama Jelna, Amprenta Transilvaniei în colaborare cu Muzeul Național Brukenthal, ediția specială de vin În touch, roșu și alb va fi lansat cu prilejul SCAF – Festivalul Internațional de Artă Contemporană de la Sibiu.

Darius Pripon, Chief Winemarker a declarat:

„Dragi prieteni,

Avem plăcerea da a vă invita să degustați noul nostru vin InTouch făurit în strâns parteneriat cu Muzeul Național Brukenthal, în inima Transilvaniei, în Jelna și Sibiu.

În aceste vinuri, veți degusta amprenta Transilvaniei în forma sa pură, înaltă și jovială. Vă așteaptă cu freamăt, prospețimea unică din piemontul Călimanilor.”

Alexandru Constantin Chituță, manager interimar al Muzeului Național Brukenthal a afirmat: „Cu prilejul celui mai important eveniment cultural-diplomatic din România SCAF – Festivalul Internațional de Artă Contemporană de la Sibiu am dorit să avem și un nou produs de brand Brukenthal. Împreună cu prietenii noștri de la Crama Jelna am realizat această ediție limitată de vin alb și roșu care va putea fi achiziționat de la Muzeul de Artă Contemporană și de la Palatul Brukenthal. In touch este tema ediției acestui Festival, iar pentru etichetă am folosit indicii care ne transmit la Metaverse, o temă de actualitate astăzi în întreaga lume despre care vom vorbi și în cadrul ediției din acest an a Festivalului Internațional de Artă Contemporană de la Sibiu.

Se cunoaște faptul ca arta și frumosul merge foarte bine alături de un vin bun, de calitate. Vom oferi la ediția SCAF 2023 artă de foarte bună calitate adusă din peste 20 de țări de pe 5 continente împreună cu un vin excelent.

Muzeul Național Brukenthal vine și în acest fel în întâmpinarea vizitatorilor noștri cu produse souvenir. Ne gândim atât la promovarea produselor românești, cât și la dezvoltarea brandului Brukenthal care duce direct la realizarea de venituri proprii. Muzeul Brukenthal este instituția cu cel mai dezvoltat brand al unei instituții culturale din România având o seamă de produse”.

Vă așteptăm la Sibiu în perioada 16-30 septembrie 2023.

Nu ratați ediția SCAF 2023 – cel mai mare eveniment cultural-diplomatic din România!

Eveniment organizat de Muzeul Național.

Brukenthal și Asociația Brukenthal von Studio cu sprijinul Ministerului Culturii.

SCAF este eveniment aflat sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

ACS Mediaș a remizat cu CSM Deva

Accident cu trei mașini pe strada Rahovei din Sibiu

EDITORIAL: Polițiștii nu contează?