spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Dan Barna: Ambasadorul Rusiei trebuie trimis acasă (C.P)

Știri din Județ

Publicitate

Dan Barna, deputat USR de Sibiu a transmis către mass-media următorum comunicat de presă:

Publicitate

Avem acum confirmarea că bucăți dintr-o dronă rusească folosită pentru atacarea unor ținte de pe malul ucrainean al Dunării au fost găsite în România după ce președintele ne asigurase ferm că nici vorbă despre așa ceva.

Până când dl președinte Iohannis se va înțelege cu ministrul Apărării și ne va explica de ce aflăm abia acum ceva ce ucrainenii știau de acum două zile, România trebuie să transmită Federației Ruse un mesaj foarte ferm. Astfel de incidente sunt inacceptabile, indiferent de ce explicație tehnică complicată vom primi și cum va justifica Iohannis că ne-am făcut din nou de rușine prin chiar odihnita sa voce.

A sosit vremea ca dl ambasador al Federației Ruse, Valeri Kuzmin, să fie trimis acasă. Expulzarea acestui „diplomat” care nu s-a ocupat decât cu justificarea crimelor rusești în Ucraina și încurajarea curentelor antidemocratice din România e un gest sanitar mult întârziat.

Și dacă președintele și guvernul nu sunt în stare să facă măcar atâta lucru, iar de responsabilitate și demisii nu se poate vorbi în acest guvern al crasei incompetențe, aștept măcar o convocarea la MAE român pentru explicații.

Indiferența si absența oricărei reacții nu poate ține loc la nesfârșit de politică externă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)