spot_img
10.7 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Brașovean dispărut din zona Gării Sibiu. Îl caută familia și Poliția

Știri din Județ

Publicitate

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 33 de ani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni.


Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 6 septembrie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 14:30, concubinul său, CAZACU IORGU SERGIU, în vârstă de 33 de ani, domiciliat în județul Brașov, a plecat din zona Stației C.F.R. Sibiu într-o direcție necunoscută.

Semnalmente: înălțime 180 cm, greutate 65 kg, păr scurt, față ovală, ochi albaștri.

În momentul plecării, bărbatul ar fi purtat un tricou de culoare albastră cu înscris alb, pantaloni sport de culoare negru cu dungă albă, adidași de culoare albă si o bluză de culoare neagră care era purtată legată de gât.

Semne particulare: prezintă multiple tatuaje la nivelul abdomentului, spatelui, gâtului, membrelor superioare și inferioare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă