-0.3 C
Sibiu
marți, 12 decembrie, 2023

Ighișu Vechi – O depășire riscantă i-a trimis direct la spital. Se deplasau pe motocicletă

Știri din Județ

Publicitate

Un motociclist și pasagerul său au ajuns la spital după ce au intrat într-un cap de pod de pe DJ 106, în afara localității Ighișu Vechi.


Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea o motocicletă dinspre Sibiu spre Agnita, o tânără în vârstă de 26 de ani, din Șelimbăr, a efectuat o depășirea după care, la revenirea pe bandă, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod de pe partea dreaptă a sensului de mers.

Publicitate

Conducătoarea auto, dar și pasagerul de pe motocicletă, un sibian în vârstă de 30 de ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DJ 106 în apropiere de localitatea Ighișul Vechi la un accident rutier. La fața locului a intervenit și un echipaj SAJ.Un bărbat și o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și a fost transportat la CPU Agnita, având un traumatism lombar. Femeia a fost preluat de SAJ.”a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

„SAJ SIBIU a trimis de la Agnita ,un echipaj de tip B în localitatea Ighis, la un accident rutier cu un motociclist. Echipajele SAJ și ISU au asistat medical două persoane, conducator și pasager.Femeia de 26 de ani a fost transportata la UPU Sibiu cu un traumatism lombar,iar bărbatul a fost transportat de către echipajul ISU. Ambii în stare stabilă.” a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri