spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Accident cu patru răniți lângă Veștem

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN 1, km. 299+350m, Veștem. Din primele informații, două mașini au intrat în coliziune.


Din primele verificări efectuate s-a constatat că, în timp ce conducea un autoturism spre Tălmaciu, o femeie în vârstă de 38 de ani, din Șelimbăr, a virat la stânga fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Tălmaciu de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Apoldu de Jos.

Impactul a dus la vătămarea corporală a ocupanților autoturismului condus dinspre Tălmaciu, șoferul și cei trei pasageri, o femeie în vârstă de 34 de ani și doi minori în vârstă de 9, respectiv 11 ani, toți patru fiind transportați la spital conștienți.

Trafic îngreunat pe sensul Tălmaciu – Sibiu.

„SAJ SIBIU ,a trimis de urgenta trei echipaje, de tip B si C la un accident rutier produs în apropiere de localitatea Vestem.
La interventie participa și echipaje ISU. Echipajele SAJ si ISU au asistat 4 persone,doi adulți și doi copii. Echipajele SAJ ,au transportat la spital un bărbat de 37 de ani și doi minori de 9 și 11 ,care au suferit politraumatisme prin accident rutier.”
a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU, Vasile Scridon

„Două echipaje SMURD, o autospecială de stingere și trei echipaje SAJ intervin de urgență pe DN 1 la un accident rutier produs în zona localității Veștem.În accident sunt implicate 4 persoane, doi adulți și doi minori, care au primit asistență medicală. O femeie de 34 de ani acuza dureri abdominale aceasta fiind însărcinată. Este transportată la UPU Sibiu conștientă. Un bărbat de 37 de ani și cei doi minori de 9 și 11 ani au fost preluați de echipajele SAJ și transportați la spital.”a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă