spot_img
16.3 C
Sibiu
vineri, 03 mai, 2024
spot_img

Accident pe autostrada A1, Sibiu-Sebeș. Două persoane au fost rănite

Știri din Județ

Publicitate

Un alt accident rutier s-a produs tot ilpe raza județului Sibiu, mai exact, pe autostrada A1, la km. 289, la limita cu județul Alba, pe sensul Sibiu – Sebeș.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe banda 2, pe fondul neatenției în conducere, o tânără în vârstă de 28 de ani, din județul Gorj, a pierdut controlul direcției de deplasare, a acroșat un autocamion condus pe banda 1, după care a intrat în coliziune cu parapetul median.

În urma evenimentului, conducătoarea auto, în vârstă de 28 de ani a suferit un traumatism cranian și multiple contuzii. Pasagerul din autoturism, un tânăr în vârstă de 28 de ani, din județul Gorj, a suferit un traumatism cranian.

Banda 1 și 2 sunt blocate, traficul desfășurându-se îngreunat, pe banda de urgență.

„ISU Sibiu intervine de urgență pe A1 km 289 sensul de mers Sibiu-Sebeș cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere, la un accident rutier în care sunt implicate un autocamion și un autoturism. Două persoane primesc îngrijiri medicale, este vorba de un bărbat de 28 de ani care a suferit un traumatism cranian și o femeie de 28 de ani care a suferit și ea un traumatism cranian și prezintă multiple contuzii. Ambii sunt conștienți și sunt transportați la UPU Sibiu.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU SIBIU, Andreea Ștefan

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mesajul de Paște din partea PSD Sibiu