spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

Munții Lotrului așteaptă iubitorii de natură nealterată pe 8 poteci de drumeție ce însumează 155 de kilometri

Știri din Județ

Publicitate

Anii Drumeției a redat turiștilor unele din cele mai frumoase destinații din județul Sibiu, unde muntele se fălește cu peisaje de basm și oameni de ispravă. Inaugurarea traseului Cabana Basmelor – Poiana Vărtețelor – Vârful Prejba a adus împreună autorități, jurnaliști, sportivi și iubitori ai drumețiilor.


Ghizii Anii Drumeției, cât și echipajul de la Serviciul Public Județean Salvamont Sibiu au oferit lecții deschise privind atât comportamentul corect pe munte, cât și reguli de prim ajutor și orientare turistică.

Alături de organizatori, jurnaliști și invitați pe traseul de astăzi a urcat și președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Gustul naturii nu ar fi fost desăvârșit fără tocana de cartofi, carnea de la garniță, telemeaua proaspătă, balmoșul și plăcintele pe care tanti Maria Hoadrea din Râu Sadului le-a zămislit, cu mult drag și bucurie, la coliba din capul satului.

Trei generații de femei vrednice, bucuroase de oaspeți, și-au încântat oaspeții cu felul lor de a fi, curat și direct, în armonie cu natura și învățăturile străvechi.

Vă invităm pe noile poteci din Munții Lotrului, cei cu vârfuri și oameni semeți!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă