spot_img
7.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Un început de an școlar, altfel, la Școala I. L. Caragiale din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Când toți elevii și profesorii se adunau în curtea școlii pentru tradiționalele discursuri, adesea plictisitoare, la Școala gimnazială I L Caragiale din Sibiu s-a trecut peste acest segment pe repede înainte. Trebuia făcut, că așa cere cutuma și ordinul de la Minister. Dar conducerea școlii alături de asociația părinților au ales să motiveze elevii în noul an școlar, altfel. Cu toții au plecat în Parcul Sub Arini.


Nu doar pentru o promenadă. Au venit pregătiți cu pături pentru un mega-picnic. O expoziție temporară cu imagini din istoria școlii au fost atârnate de copaci, pe sfori. Mai multe ateliere și numeroase jocuri și concursuri au fost organizate pentru toate categoriile de elevi.

În timp ce mall-urile și barurile și terasele din zona centrală deja erau pline de elevi de la alte școli, cei de la Caragiale au ales să motiveze copiii pe un model occidental. I-au scos în natură, la mișcare și socializare.

Proiectul „Școala și comunitatea” co-finanțat de Primăria Sibiu se desfășoară pe mai multe etape în cadrul Școlii I L Caragiale. Evenimentul atipic Sibiului și României de astăzi a fost un real succes. Elevi, profesori, părinți au putut socializa și s-au jucat în aer liber. Un început de an școlar, altfel!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă