spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

TOPÂRCEA (Sibiu): Fosta școală devine un modern Centru de Zi pentru vârstnici

Știri din Județ

Publicitate

Construită în jurul anului 1800, vechea școală din Topârcea a primit o viață nouă prin finanțare europeană! Printr-un proiect susținut de Uniunea Europeană (3 milioane lei), dar și de Primaria Orasului Ocna Sibiului (aproximativ 1 milion lei), clădirea fostei școli din Topârcea a fost transformată în Centru de servicii de zi pentru persoanele în vârstă, redevenind astfel un loc destinat comunității locale.


Veștile bune nu se opresc aici: primarul Claudiu Predescu a anunțat că, în curând, vârstnicii vor putea beneficia și de servicii de asistență la domiciliu, acest lucru fiind posibil tot prin fonduri europene.

Pentru locuitorii din această zonă, beneficiile investițiilor europene se simt deja în infrastructura de transport, drumurile județene 106 T (Ocna Sibiului – Topârcea – Luduș) și DJ 106B (Ocna Sibiului – Țapu) fiind modernizate de către Consiliul Județean Sibiu, cu finanțare din partea Uniunii Europene.

De asemenea, susținerea activității turistice în stațiunea Ocna Sibiului a fost făcută tot cu sprijin european, fiind reabilitate atât străzi, cât și infrastructura de agrement.

Felicitări echipei de la Primăria Orașului Ocna Sibiului și mulțumiri companiei ROMGAZ, care a contribuit la dotarea noului centru din Topârcea cu un microbuz destinat transportului seniorilor aflați în scaun rulant!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă