spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Adrian Echert, lider USR Sibiu: Sunt negocieri pentru postul de viceprimar

Știri din Județ

Publicitate

Președintele organizației municipale USR Sibiu, Adrian Echert a răspuns marți întrebărilor reporterului SIBIU INDEPENDENT privind viitorul viceprimar al Sibiului. Echert a anunțat că există negocieri nu doar în cadrul partidului, ci și cu alte formațiuni pentru această poziție.


După vacantarea postului de viceprimar al Sibiului prin demisia lui Alexandru Dumbravă, postul rămas liber a devenit o miză politică importantă. Adrian Echert a recunoscut, marți, că USR negociază pentru acest post, dar este prea devreme pentru a spune o concluzie.

Întrebat de reporterul SIBIU INDEPENDENT dacă USR va propune un candidat pentru postul de viceprimar al Sibiului, Adrian Echert a răspuns: „Suntem într-un aranjament de natură politică. Am inițiat discuțiile care să ducă în acea direcție, iar ele dacă vor fi de o natură pozitivă, da, vom avea probabil candidat. Dar nu este o decizie luată în momentul de față. Trebuie să adunăm toate informațiile. Nu s-a grăbit absolut nimeni să vină cu propuneri legat de candidați. Și cea propusă de PNL este poate mai mult pe persoană fizică, nu știu dacă este asumată de întreg PNL-ul”.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri