spot_img
7.2 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

MEDIAȘ: Senatorul Claudiu Mureșan, demisionat din USR, s-a înscris în PSD. Surse: Vrea să candideze la Primăria Mediaș

Știri din Județ

Publicitate

În toamna anului 2020, Claudiu Mureșan câștiga un loc în Senatul României pe zona de nord a județului Sibiu din partea USR. Anul acesta, în 23 iunie și-a dat demisia din USR și a rămas parlamentar neafiliat pe timpul vacanței. Astăzi, senatorul neafiliat Claudiu Mureşan a anunţat, în plen, că se alătură grupului politic al PSD pentru că are „garanţia” că îşi poate continua proiectele.


„Acum câteva luni am anunţat plecarea din USR. Astăzi vreau să anunţ drumul politic pe care doresc să-l urmez în continuare. Decizia pe care am luat-o este una bine cântărită şi este garanţia că voi putea duce mai departe proiectele pe care le am. Am decis să mă alătur grupului parlamentar al PSD”, a spus Mureşan de la tribuna Senatului.

El a precizat că a intrat în politică pentru a schimba România „în mai bine” şi că este decis să continue această luptă.

SURSE: Vrea să câștige Primăria Mediaș cu PSD

Surse politice ne-au confirmat faptul că Mureșan cocheta cu PSD de o lungă perioadă de timp. Acesta a fost și acuzat de Cristian Ghinea, lider național USR că vrea să candideze din partea PSD la Primăria Mediaș: „Câtă gargară. Vrei să candidezi cu susținerea PSD la primăria Mediaș și azi ai depus obolul. Însă invoci principii înalte. Vei fi disprețuit ca trădător oriunde mergi. Și ai pariat greșit”.

La alegerile din 2020, primarul Gheorghe Roman (PNL) a fost reales cu aproape 11.000 de voturi din cele 14.000 exprimate. A avut unul din cele mai zdrobitoare scoruri din județ față de restul candidaților.

Organizația județeană PSD Sibiu nu a comentat informația încă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă