spot_img
12.4 C
Sibiu
sâmbătă, 25 mai, 2024
spot_img

PSD Sibiu: Împreună, pentru oameni! (C.P.)

Știri din Județ

Publicitate

Organizația PSD Sibiu a transmis următorul comunicat de presă:

Publicitate

Cei 9 copii ai unei familii din comuna Gura Râului au început anul școlar cu mai mult entuziasm datorită tinerilor social-democrați sibieni. Mulțumită colegului nostru Nicușor Avram, președintele organizației de tineret Gura Râului, colegilor lui și Organizației Municipale PSD Sibiu, am reușit să le facem o bucurie acestor copii.


Familia lor este extrem de muncitoare, însă numărul mare de copii face ca posibilitățile de a le oferi cele necesare să fie reduse. Copiii, care au vârste cuprinse între 3 și 17 ani, au primit manuale de Limba și Literatura Română, Matematică și alte discipline, câteva rechizite, haine pentru toate categoriile de vârstă și jucării pentru cei mici.


”Surpriza cea mare a fost un televizor de mari dimensiuni, pe care li l-am făcut cadou, știind că nu au niciunul. Nimic nu se compară cu bucuria și entuziasmul copilașilor din momentul în care primesc daruri. Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă această realizare!”, spune Florian Giubega, președintele Organizației Tineretului Social Democrat Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Daniel Natea, aur la judo, la Jocurile IPA