spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Polițiștii rutieri sibieni i-au „răsturnat” pe șoferii care nu purtau centura de siguranță

Știri din Județ

Publicitate

Români se află pe primul loc în Europa ca număr de persoane decedate, raportate la un milion de locuitori. Județul Sibiu are și el parte, din nefericire, de o mulțime de accidente rutiere soldate cu victime sau decese.


Astăzi, șoferii depistați fără centura de siguranță cuplată corespunzător, au fost trași pe dreapta și supuși unor teste. În cadrul proiectului, în parcarea Teatrului Radu Stanca Sibiu au fost aduse două dispozitive: un simulator de impact și unul de răsturnare. De asemenea, șoferii au fost invitați să-și conducă mașinile, într-un poligon amenajat, însă având pe ochi o pereche de ochelari specială. Aceasta simula efectul vizual asemenea consumului de alcool sau droguri.

Rolul campaniei ROADPOL – SAFETY DAYS este de a crește gradul de siguranță în trafic prin portul centurii de siguranță. Polițiștii rutieri sunt prezenți pe majoritatea drumurilor din județul Sibiu și speră ca măcar astăzi, nimeni să nu-și piardă viața în accidente rutiere.

„S-a simțit ciudat și urât! Am ajuns în jos, cu capul în plafon. Centura de siguranță este foarte importantă și o recomand tuturor, pentru că poate salva vieți” a declarat un șofer sibian

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă