spot_img
22.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Burger King se deschide vineri la Sibiu. Spre disperarea clujenilor

Știri din Județ

Publicitate

Marele lanț de fast food, Burger King va deschide vineri, 22 septembrie prima locație din Sibiu, la Promenada Mall (Gara Sibiu). Așa cum SIBIU INDEPENDENT a anunțat în premieră, Burger King a decis să deschidă la Sibiu ca parte din campania corporației de a câștiga teren în România.

Publicitate

Burger King este în Statele Unite și Europa de vest principalul rival al McDonalds pe segmentul fast food, burgeri. Compania a avut un start greoi în România și abia în ultimii ani a decis să intre masiv în țară, prin deschiderea de restaurante în majoritatea orașelor.

După ce mult timp exista doar un restaurant Burger King în aeroportul din București, acum compania a deschis mai multe locații în capitală și începe să deschidă și în alte orașe din țară.

Anunțul făcut oficial zilele acestea de Burger King pe pagina lor de Facebook, referitor la deschiderea de la Sibiu, i-a disperat pe clujeni. Aceștia așteaptă de mult timp apariția Burger King la Cluj Napoca. Deocamdată, vor fi nevoiți să ia drumul Sibiului, dacă vor unul din faimoașii burgeri.

Reclama promovată pentru deschidere de Burger King se adresează sibienilor, dar și turiștilor, mai ales celor din București. „Deschidem în orașul tău (de vacanță)”. Este deja notoriu faptul că pentru mulți bucureșteni, Sibiul a devenit un oraș de vacanță sau week-end.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)