spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Taximetrist tâlhărit la Bulz. Alt hoț a prădat o casă la Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Doi bărbați au mari probleme cu legea după ce au ales să-și piardă libertatea pentru diverse lucruri materiale. Unul a tâlhărit un taximetrist, deposedându-l prin violență de telefonul mobil iar celălalt a prădat o casă din municipiul Sibiu, furând alcool și un telefon mobil.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mediaș au reținut un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Buzd, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Bărbatul este bănuit că, la data de 14 septembrie, l-ar fi lovit pe un taximetrist care îl transportase din Brateiu în Buzd și i-ar fi sustras un telefon mobil. În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii medieșeni au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore.

Tot ieri, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Mureș, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Bărbatul este bănuit că, în noaptea de 19/20 septembrie, ar fi pătruns într-o locuință de pe raza municipiului Sibiu de unde ar fi sustras bani, băuturi alcoolice și un telefon mobil, creând un prejudiciu de 2.300 de lei. Față de persoana în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă