spot_img
22.3 C
Sibiu
duminică, 28 aprilie, 2024
spot_img

FOTBAL: Egal acasă pentru Hermannstadt cu Rapid

Știri din Județ

Publicitate

Echipa sibiană FC Hermannstadt a întâlnit Rapidul astăzi la Sibiu în derbiul etapei. Un meci echilibrat cu puține ocazii mari, dar ambele echipe au încercat un joc de construcție, bazat mult pe apărare și atacuri calculate. Scor final 1 la 1.


Sibienii au făcut un joc bun, cu multe ratări și mai greu la faza de finalizare. Rapidiștii înscriu cum le spune numele, rapid, în minutul 3 prin lovitura de cap a lui Alexandru Ioniță, rămas liber în careu. Centrarea lui Braun a fost reluată în poartă, printre apărătorii sibieni prinși toți pe picior greșit.

Putea fi și 2 la 0 pentru Rapid în minutul 16 la lovitura de cap a lui Rahmani, noroc că acesta a fost imprecis în execuție.

Treptat, FC Hermannstadt își revine și începe să atace. Șuturile spre poartă se întețesc pentru echipa sibiană, dar fără noroc și adesea fără a fi pe spațiul porții, măcar.

Balaure și Paraschiv s-au aflat în faze bune de atac, fără succes. De remarcat aportul lui Medina în paze la finalizare și construcție atac.

Alhassan a înschis în prelungirile primei reprize, dar golul a fost anulat din poziție de ofsaid.

Spre finalul primei reprize nervii sibienilor au cedat și au venit și cartonașele galbene.

După săpuneala primită la pauză de jucătorii lui Hermannstadt de la antrenor, în a doua repriză au început în forță. Și rezultatul a ajuns la egalitate la 10 minute de la reluarea partidei. Butean șutează din afara careului, portarul Rapidului respinge și Găman este la locul potrivit și înscrie.

Din acest moment jocul s-a calmat de ambele părți. Echipele situate în primele 5 din clasament parcă nu au mai vrut să riște. Doar construcții clasice, multă apărare și atacuri sporadice. Antrenorii au făcut multe schimbări în această parte a meciului. De remarcat că Măldărășan a schimbat toți jucătorii de atac ai Hermannstadt.

În minutul 79, Oroian a fructificat o greșeală în apărarea Rapidului și a intrat cu mingea în careau, dar a fost contrat, iar Medina a șutat „telegrafic” la portarul Rapidist.

Rapidul a atacat mai mult pe finalul meciului și a avut câteva ocazii mari chiar în ultimele minute ale meciului.

Jipa a scăpat în ultimele secunde ale meciului pe contra-atac, dar portarul Rapidului a ieșit bine și a respins șutul din cădere al lui Jipa.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă