spot_img
10.3 C
Sibiu
miercuri, 01 mai, 2024
spot_img

Accident grav la ieșirea din Laslea. Intervine elicopterul SMURD

Știri din Județ

Publicitate

Un accident rutier în care au fost implicate două mașini s-a produs în această dimineață pe DN 14, la ieșirea din localitatea Laslea spre Sighișoara.

Publicitate

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Dumbrăveni, un bărbat în vârstă de 58 de ani, din județul Harghita, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de către o femeie în vârstă de 23 de ani, din județul Mureș.

În urma impactului, femeia în vârstă de 23 de ani a rămas încarcerată și a suferit mai multe traumatisme. Aceasta a fost transportată la Târgu Mureș de către elicopterul Smurd. O altă victimă, un bărbat în vârstă de 58 de ani a suferit un traumatism toracic și a fost transportat de către echipajul SAJ la CPU Mediaș.

Traficul rutier în zonă se desfășoară alternativ.

„SAJ SIBIU ,a intervenit cu două echipaje de tip B în apropiere de localitatea Laslea la un accident rutier produs între două autoturisme.
Echipajele ISU, prezente la fata locului au descarcerat o victima blocata în autoturism .O femeie de 23 de ani ,cea descarcerata,cu mai multe traumatisme este transportata la Tg Mures de către elicopterul Smurd sosit la fata locului iar un bărbat de 58 de ani cu traumatism toracic este transportat de către echipajul SAJ la CPU Medias, în stare stabila.”
transmite SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Mediașul intră pe piața de vehicule militare

Iohannis iese la pensie!