spot_img
18.1 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Depășire „criminală” pe Dealul Dăii. „Am tras spre dreapta cât mai mult”

Știri din Județ

Publicitate

Un cititor Sibiu Independent ne-a trimis o filmare cel puțin șocantă, în care se poate observa cum șoferul unui BMW realizează o depășire riscantă, pe linie continuă, exact pe Dealul Dăii.

Publicitate

Zona este bine-cunoscută pentru multitudinea de accidente rutiere însă acest lucru nu-i descurajează pe amatorii de senzații tari. Tari, dar adesea mortale. Și de cele mai multe ori, mor sau sunt răniți fix oamenii nevinovați. Evenimentul rutier s-a produs pe Dealul Dăii, în data de 29.09.2023, la ora 16:20, informații utile pentru cei de la Poliția Sibiu, poate, poate se vor autosesiza. Șoferul care ne-a trimis filmarea a declarat faptul că rula cu viteză regulamentară, având în jur de 60 de kilometrii la oră, în limită de 70. În momentul în care șoferul inconștient a depășit riscant, pe linie continuă, deși venea altă mașină din față, ca să evite impactul, a frânat puternic și a tras de volan cât mai mult spre dreapta.

„Am tras dreapta cât mai mult. Venea tare și după depășire, se și vede în filmare, îi derapează spatele. Degeaba, după nici câteva secunde, depășește din nou, tot pe linie continuă. SB07EAP era să mă bage în șant. Acum o săptămțnă, soția unui prieten chiar a intrat într-un șant, tot din cauza unui asemenea șofer. Mai bine în șanț decât impact frontal” a declarat șoferul nevinovat

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)