spot_img
17.3 C
Sibiu
joi, 02 mai, 2024
spot_img

Sport și Drumeție pe traseele turistice ale județului Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu a avut bucuria, și în acest an 2023, să poată organiza și desfășura proiecte si evenimente sportive, destinate sibienilor și nu numai.  Astfel, în perioada 3 iunie – 9 septembrie am organizat și desfășurat proiectul „”.

Publicitate

Acest proiect a urmărit dezvoltarea unei atitudini pro-sport și sănătate, crearea unei imunități a corpului atât de necesară în aceste zile si promovrea traseelor turistice din judetul Sibiu.  

Proiectul „Sport și Drumeție pe traseele turistice ale județului Sibiu” a însemnat parcurgerea următoarelor trasee, la pas sau in alergare:

  • 3 iunie: Sibiu – Ocna Sibiului
  • 1 iulie: Paltinis – Gaujoara – Oncesti – Paltinis
  • 12 august: Sibiel – cetatea Salgo – Sibiel
  • 9 septembrie: Rasinari – Cisnadioara  – Rasinari

La finalul fiecărei din aceste drumeții, ne-am delectat cu o masă servită din produse locale.

Putem spune că aceste alergări și drumeții s-au bucurat de un real succes. Am avut alături, la fiecare din aceste acțiuni, zeci de persoane de toate vârstele și de toate profesiile, care doresc să-și mențină bunul obicei de a ieși în natură, de a gusta din bucuria drumetiei si a alergarii..

Nu în ultimul rând dorim să mulțumim Consiliului Județean Sibiu care a cofinațat aceste două proiecte prin Agenda Culturală și a Dezvoltării Comunității Locale 2023.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Utilitatea rulourilor exterioare

AUR Sibiu nu a primit niciun refuz! (C.P)

Programul Anii Drumeției pentru luna mai