spot_img
20.2 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Descoperă Moștenirea Strămoșilor la Festivalul Recoltei din Sura Mare!

Știri din Județ

Publicitate

Salut, călători curajoși ai istoriei! Suntem încântați să vă anunțăm că, în cadrul Festivalului Recoltei din Sura Mare, vă așteaptă o experiență unică de călătorie în timp – „Moștenirea Strămoșilor”! Această călătorie captivantă va avea loc în 2 sesiuni pe 15 octombrie 2023, începând cu orele 15:00 (prima sesiune) și 16:30(a doua sesiune).

Publicitate

Într-o călătorie de 60-90 de minute, veți explora tainele și poveștile din Sura Mare din anul 1900, ghidați de un testament străvechi. Evenimentul este deschis pentru echipe de 2-6 persoane și participarea este GRATUITĂ pentru toți cei dornici să descopere moștenirea locală.

Formați-vă echipa de curioși, înscrieți-vă la nr. de telefon: 0748 075 122, până în data de 13 septembrie și pregătiți-vă pentru o călătorie plină de provocări, puzzle-uri și distracție captivantă. Vă invităm să fiți parte din această experiență memorabilă, posibilă cu sprijinul Primăriei Comunei Sura Mare și al Asociației Sura Mare Culturala.

“Nu ratați ocazia de a vă conecta cu trecutul într-un mod inedit și distractiv! Vă așteptăm cu sufletul deschis la Festivalul Recoltei pentru a descoperi împreună moștenirea noastră și a crea amintiri memorabile”, transmit organizatorii.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer