spot_img
11.6 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Primarul Sibiului, față în față cu campionii mondiali la Taekwon-do

Știri din Județ

Publicitate

Astăzi, o parte din lotul Clubului Puma a fost prezentă la Primăria Sibiu, alături de președintele Clubului, domnul Alin Lazurca și vicepreședintele Ciprian Banea. Au fost primiți și felicitați de primarul Astrid Fodor pentru rezultatele pe care acești tineri le-au obținut ca parte din echipa României la Campionatele Mondiale de Taekwon-do organizate de Federația Internațională de Taekwon-do la Tampere, în Finlanda.


Conducerea Clubului a mulțumit Primăriei Sibiu pentru sprijinul financiar acordat constant din 2010 și până în prezent prin Agenda Sport a orașului și a subliniat că această susținere este esențială în performanțele obținute de lotul Clubului. La rândul său, primarul Astrid Fodor i-a felicitat pe sportivi atât pentru rezultate, cât și pentru disciplina de care dau dovadă, îmbinând cursurile de la școală cu antrenamentele și deplasările la competiții.

„Felicitări sportivilor sibieni de la Clubul Puma care au obținut medalii și titlurile de campion și vicecampion mondial în competițiile individuale sau pe echipe la această competiție, mai ales celor 3 campioni mondiali la probele individuale: David Trînbițaș, Mario David și David Isaac Nuță. Munca și performanțele voastre vă onorează pe voi, dar și orașul nostru, Sibiu! Felicitări și antrenorilor care vă pregătesc cu rezultate excelente, de care suntem cu toții mândri.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

EDITORIAL: Asfaltări electorale fără viziune

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă